martes, 25 de octubre de 2011

Tonucci

Hola,
Avui dedico aquesta entrada a Francesco Tonucci, o també conegut amb el pseudònim de "Frato". No sé si el coneixereu, és un pensador, psicopedagog i dibuixant Italià. 
Avui faig referència a ell perquè en l'apartat de fotografíes que trobeu a la col.lumna de la dreta amb el títol "El que m'agrada" he penjat diferents dibuixos d'ell i volia que sapiguessiu qui és, qui encara no el conegui, ja que també crec que és una "bona eina" o una bona referència a l'hora d'ensenyar als infants, perqué a través dels seus dibuixos fa crítiques al model educatiu que tenim actualment, i crec que té molta raó i que hauríem de tenir en compte les seves reflexions per no caure en aquests errors. Per exemple en el de la presentació del nen a la mestra, (2n dibuix)que la mestra simplement es presenta dient que és la professora i el nen li diu tot el repertori de la seva vida, crec que ens hauríem d'obrir més als infants, ells també tenen dret a conèixe'ns.


A continuació us afegeixo les imatges en gran perquè pogueu llegir bé les vinyetes, i si algú vol comentar alguna en concret ho pot fer.





Espero que us agradi tant com a mi!! ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

La música dels estels


Check this out on Chirbit

Musicograma: "Marcha Turca" 3r moviment W.A.Mozart

La marcha turca
View another webinar from mbaixas
TAMBÉ EL PODEU TROBAR AL YOUTUBE

La gallina ponicana

Breu història de Bon jovi