domingo, 27 de noviembre de 2011

Educlip

Avui us escric per parlar-vos sobre "l'Educlip" . Què és l'educlip? Podríem definir-lo com un vídeo de curta durada, que utilitza o pot utilitzar un mestre/a en el transcurs d'una explicació i que l'ajuda a fer més comprensible als seus alumnes un aspecte del temari. 

L'Educlip és un conjunt d'actes promoguts que estan organitzats juntament amb la UPF, la Facultat de Ciències de l'Educació i Departament de Pedagogía Aplicada de la UAB, en col.laboració amb altres universitats i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i la ATEI (Associació de Televisió Educativa Iberoamericana. 


Es fan o es feien diversos concursos d'Educlips amb la finalitat de potenciar i fomentar un nou estil en la comunicació educativa i cultural. En l'actualitat, la proposta Educlip es concreta en dues iniciatives:


  1. Per estimular la producció de programes audiviovisuals que afronten continguts de caràcter educatiu o cultural amb un to innovador, assajant formes alternatives, més coherents amb els canvis produits en les noves generacions d'alumnes i amb la possibilitat de les tecnologíes de la informació i comunicació.
  2. I la segona consisteix en l'organització d'un Jornada amb l'objectiu de qüestionar els paràmetres en els quals es mou la comunicació audiovisual educativa i cultural, i suggerir, discutir fòrmules per optimitzar la seva eficàcia. 
  Tot això us ho vinc a explicar perquè trobo que és una eina molt útil també per treballar la música tot utilitzant les noves tecnologies.  A continuació us afegeixo alguns "educlips" que hi ha a internet dels quals podeu extreure idees per crear-ne vosaltres en relació a la música. 
 

 


Espero que aquests vídeos us aportin moltes idees per fer les vostres classes de música! 
Fins aviat!;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

La música dels estels


Check this out on Chirbit

Musicograma: "Marcha Turca" 3r moviment W.A.Mozart

La marcha turca
View another webinar from mbaixas
TAMBÉ EL PODEU TROBAR AL YOUTUBE

La gallina ponicana

Breu història de Bon jovi